Следвайте Гласове в ТелеграмСвързани статии: Ваня Григорова: Работим по общ документ с

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСвързани статии: Ваня Григорова: Работим по общ документ с
Коментари Харесай

Деян Николов, Възраждане: Какви точно принципи има предвид Ваня Григорова?

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Свързани публикации: Ваня Григорова: Работим по общ документ с ПП-ДБ-СС за целите в ръководството

Председателят на групата на " Възраждане " в СОС разяснява желанието на ПП- ДБ- Секретен сътрудник и Българска социалистическа партия да създадат сглобка за локалното ръководство. Ето какво написа той в обществената мрежа Facebook:

" Какви тъкмо правила има поради Ваня Григорова? Какви правила чака от хората, които разрешиха България да е на ръчно ръководство на посолството и изпраха Борисов и Пеевски? Няма правила... На всички им се ръководи.
Защо не описа преди изборите на хората тази госпожа, че при избрана догадка би направила коалиция с ПП-ДБ и Васил Терзиев?
Излъгаха ни с доста планове обратно във времето:
Иван Костов
Царя
Борисов
Яне Янев
Бареков
Слави Трифонов
Кирил Петков
Стефан Янев
И не изисквам въобще за пълнота на листата, само че е извънредно време да се научим какви са белезите на един план, с цел да излезем от тази 30+ годишна серпантина на отчаяние.

Ваня Григорова е план, който за жалост подведе доста хора! Хубавото е, че бързо сподели какво съставлява.

Всеки път предизвестяваме и всякога едно и също... Никой не може да изгрее в българската политика за толкоз малко време, в случай че зад него не седят пари, олигарси, власт, медиен комфорт и утвърждение от посолството. Не знам и за какво от време на време ни се постанова да обясняваме някакви наши дейности, които в дадем миг хората не схващат, а след това се оказваме прави. Хора, просто не мислим единствено един ход напред и знаем по какъв начин работи пропагандата им. Минаха 10 години от нашия път и ще ни е една концепция по-лесно, в случай че ни вярвате малко повече и ни спестите приятелския огън. ", написа Деян Николов.

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР